Bijbaan: postbezorger

Wanneer je als postbezorger aan de slag wilt gaan werk je buiten, je hebt alle vrijheid en je werkt in een wijk vlakbij huis. Een bijbaan als postbezorger is erg leuk om te doen en het betaald goed.

Positieve punten van deze baan

- Flexibele werktijden

- Zelfstandig werken

- Verdien makkelijk bij in slechts een paar uurtjes

- Geniet gewoon van je weekend

- Je kunt dingen tussendoor doen, bijvoorbeeld de kinderen ophalen of de hond uitlaten

 

Medewerker projectadministratie SAP (m/v)

Als administratief medewerker SAP ben je dagelijks bezig met werkzaamheden met betrekking tot de urenregistratie in SAP. Je bent verantwoordelijk voor het invoeren en koppelen van werknemers aan activiteiten, netwerken en werkplekken. Daarnaast help je mee met de correcte inrichting van de SAP project- en urenregistratie. Zodat de medewerker op een juiste en eenvoudige wijze hun uren kunnen verantwoorden.

Management assistent Directie (m/v)

Als management assistent van de directie speel jij een centrale rol binnen de onderneming. Je bent niet alleen de steun en toeverlaat van de directie en het management maar je bent ook het eerste aanspreekpunt voor collega’s en iedereen buiten de organisatie die een beroep wil doen op de directieleden. Jouw vooruitziende blik zorgt ervoor dat je de juiste prioriteiten kunt stellen waardoor de beperkte tijd van de directieleden optimaal wordt benut. De directie heeft namelijk niet overal tijd voor.

Medewerker personeelszaken (m/v)

Als medewerker P&O houd jij je primair bezig met personeelszorg. Je werkt onder leiding van de P&O manager of personeelsfunctionaris en je bent belast met de uitvoering van operationele werkzaamheden ten behoeve van een juiste en tijdige personeels- en urenadministratie.

Administratief medewerker (m/v)

Als administratief medewerker maak je onderdeel uit van het team Administratie & Secretariaat. Samen met je collega’s van dit team ben je verantwoordelijk voor de gehele (financiële) administratie en receptiewerkzaamheden. De klassieke administratief medewerker is een spin in het web van de dagelijkse afhandeling van administratieve werkzaamheden zoals behandelen van post, telefoon en e-mail.

 Solar Consultant (m/v)

Voor de functie Solar Consultant zijn een aantal specifieke eigenschappen nodig. Zo is het nodig dat je natuurlijke overtuigingskracht hebt zonder opdringerig te worden. Dat je heel gemakkelijk praat en mensen jou snel vertrouwen. Het beroep Solar Consultant is daarmee niet weggelegd voor iedereen. Het is hard werken in de steeds belangrijker wordende groene energiesector. Vooral omdat het Parijs-akkoord uit 2015 uitgevoerd moet worden en de druk op de politiek flink toeneemt.

 

 Scheidingsbemiddelaar (m/v)

Als professioneel scheidingsbemiddelaar is het jouw taak de gevolgen van een scheiding in kaart te brengen en hierover een duidelijk en overzichtelijk advies uit te brengen aan jouw cliënten. Het convenant dat jij samen met de cliënten opstelt mag geen verrassingen bevatten en moet volkomen helderheid geven over de financiën, werken, wonen en de gezinssituatie. Dit doe je niet alleen. Jouw collega’s op specialistische vakgebieden staan jou bij. Ook sta jij jouw collega’s bij wanneer zij vragen hebben of advies nodig hebben.

 

Bijbaan: Front Office Medewerker Bitcoin (m/v)

Ben jij een uitstekend technisch onderlegd talenwonder? Heb jij kennis van financiële markten en misschien wel van enkele programmeertalen? Dan kun jij tijdens jouw studententijd heel leuk bijverdienen als Front Office Medewerker Bitcoin. De handel in bitcoins en andere cryptocurrency is momenteel booming, en een einde aan deze ontwikkeling is nog lang niet in zicht. De vraag naar deskundig personeel voor jonge startups is daarom groot.

 

Parkeerwachter

Als parkeerwachter voer je controle uit op het parkeerbeleid van een gemeente, bedrijf of organisatie. Het parkeerbeleid is meestal gericht op parkeren met beperkte tijdsduur met of zonder financiële vergoeding. Je functie kent een aantal belangrijke taken.

 

Positieve punten van deze baan

- Werken volgens een rooster

- In teamverband werken

- Mogelijkheden voor ZZP

- Geschikt als bijbaan

- Spanning

 

Horecaportier

Wanneer je als horecaportier aan de slag wilt gaan moet je stevig in je schoenen staan. Je staat bij de ingang van discotheken, café en bars en evenementen. Je valt als horecaportier in de branche beveiliging. Je zorgt voor het deurbeleid van de betreffende horecagelegenheid. Je zorgt voor rust en veiligheid aan de deur en in de omgeving van de gelegenheid. Je dient te beschikken over een sterke persoonlijkheid met natuurlijk overwicht. Dit beroep wordt ook wel 'uitsmijter' genoemd en wordt ook vaak door ZZP'ers uitgeoefend.

Positieve punten van deze baan

- Flexibele werktijden

- Zelfstandig werken

- Mogelijkheden voor ZZP

- Geschikt als bijbaan

- Verdien makkelijk bij in slechts een paar uurtjes

- Spanning

 

Subcategorieën