Management assistent Directie (m/v)

Als management assistent van de directie speel jij een centrale rol binnen de onderneming. Je bent niet alleen de steun en toeverlaat van de directie en het management maar je bent ook het eerste aanspreekpunt voor collega’s en iedereen buiten de organisatie die een beroep wil doen op de directieleden. Jouw vooruitziende blik zorgt ervoor dat je de juiste prioriteiten kunt stellen waardoor de beperkte tijd van de directieleden optimaal wordt benut. De directie heeft namelijk niet overal tijd voor.

Administratief medewerker (m/v)

Als administratief medewerker maak je onderdeel uit van het team Administratie & Secretariaat. Samen met je collega’s van dit team ben je verantwoordelijk voor de gehele (financiële) administratie en receptiewerkzaamheden. De klassieke administratief medewerker is een spin in het web van de dagelijkse afhandeling van administratieve werkzaamheden zoals behandelen van post, telefoon en e-mail.

Medewerker projectadministratie SAP (m/v)

Als administratief medewerker SAP ben je dagelijks bezig met werkzaamheden met betrekking tot de urenregistratie in SAP. Je bent verantwoordelijk voor het invoeren en koppelen van werknemers aan activiteiten, netwerken en werkplekken. Daarnaast help je mee met de correcte inrichting van de SAP project- en urenregistratie. Zodat de medewerker op een juiste en eenvoudige wijze hun uren kunnen verantwoorden.

Medewerker personeelszaken (m/v)

Als medewerker P&O houd jij je primair bezig met personeelszorg. Je werkt onder leiding van de P&O manager of personeelsfunctionaris en je bent belast met de uitvoering van operationele werkzaamheden ten behoeve van een juiste en tijdige personeels- en urenadministratie.