Thuishulp A (m/v)

Als thuishulp ben jij een belangrijke schakel in de zorg bij cliënten aan huis zodat zij beter kunnen herstellen, langer thuis kunnen blijven wonen of mobiel kunnen blijven. Als thuishulp A heb je over het algemeen geen specifieke medische taken maar zorg jij er wel voor dat belangrijke randvoorwaarden worden ingevuld. Als thuishulp A ben jij een echte aanpakker die dagelijks bereid is de handen uit de mouwen te steken.

 

Positieve punten van deze baan zijn:

  • Veel waardering van de mensen die jij helpt
  • Enige ruimte voor eigen invulling en keuzes
  • Salaris op basis van CAO verpleeg-, verzorgingshuizen en thuiszorg
  • Deeltijd mogelijkheden

 

Medisch pedicure

Als medisch pedicure lever jij een belangrijke bijdrage in het welzijn van de cliënt. Jij zorgt ervoor dat de cliënt deel uit kan blijven maken van de wereld om zich heen. Dit maakt jouw functie veelzijdig en uitdagend.

 

Positieve punten van deze baan zijn:

  • Mensen helpen
  • Prima salaris conform FWG 3.0
  • Ook mogelijkheden voor ZZP’ers
  • ZZP-tarief mogelijk van €25 per uur

Doktersassistent (m/v)

Wanneer je als doktersassistent (m/v) aan de slag gaat ben je vaak het eerste contact dat patiënten hebben met de praktijk. Het beroep doktersassistent wordt vaak geassocieerd met het werken in een huisartsenpraktijk. Maar dit hoeft niet zo te zijn. Ook in het ziekenhuis of de ouderenzorg werken doktersassistenten. 

Positieve punten van deze baan

- Werken met mensen

- Veel patiëntencontact 

- Hoge mate van verantwoordelijkheid

- Zowel parttime als fulltime mogelijkheden

- Goede verdiensten

- Gevarieerd werkpakket

- Mogelijkheden om aanvullende trainingen te volgen

 

Klinisch verloskundige

Als klinisch verloskundige word jij aangesteld om 2e lijns bevallingen, zwangerschapsspreekuren en kraamvisites te verzorgen. Ook voer jij zelfstandig ontslaggesprekken na een klinische bevalling.

Tandartsassistent (m/v)

Wanneer je als tandartsassistent (m/v) aan de slag gaat ben je vaak het eerste contact dat patiënten hebben met de praktijk. In de functie van tandartsassistent assisteer je de tandarts in zijn dagelijkse praktijk. Je voert de assisterende handelingen uit en verricht ook administratieve zaken. Maar ook advies geven over gebitsverzorging is onderdeel van je takenpakket. Het beroep tandartsassistent wordt vaak geassocieerd met het werken in een tandartspraktijk. Maar dit hoeft niet zo te zijn. Ook in een gezondheidscentrum of de ouderenzorg werken tandartsassistenten. De functie van tandartsassistent wordt vaak ingevuld door een vrouw. Dit hoeft echter niet altijd zo te zijn. Ook mannen oefenen het beroep tandartsassistent uit. Echter zijn zij wel in de minderheid.

Positieve punten van deze baan

- Werken met mensen

- Veel patiëntencontact 

- Hoge mate van verantwoordelijkheid

- Zowel parttime als fulltime mogelijkheden

- Goede verdiensten

- Gevarieerd werkpakket

- Mogelijkheden om aanvullende trainingen te volgen