Zaalmedewerker (m/v)

Als zaalmedewerker heeft u veel klantencontact. U zorgt ervoor dat gasten netjes worden onthaald en dat zij een tafel krijgen toegewezen. U zorgt voor de mise-en-place, bediening en u helpt soms aan de bar. Ook hoort het beheren van de reservaties en het afruimen van de tafels bij deze job.

 

Positieve punten van deze baan zijn:

  • Veel contact met klanten
  • Wanneer je een avond- of nachtshift draait mag je ook mee eten in de keuken
  • Goede verloning
  • Ook mogelijk voor studenten en schoolverlaters

 

Cateringmedewerker (m/v)

Als cateringmedewerker lever je een belangrijke bijdrage in de foodservice. Je draagt bij aan een betrouwbare service en de uitstekende kwaliteit die jouw werkgever dagelijks levert.

Bedieningsmedewerker (m/v)

Wanneer je als bedieningsmedewerker aan de slag wilt moet je het leuk vinden om klanten te bedienen in een horeca gelegenheid. Je vindt klantencontact leuk en je kan tegen stress. Vaak werk je onregelmatige uren en is het veel loop- en staan werk. Je beschikt over mensenkennis en je kunt goed communiceren. Daarnaast is het belangrijk dat je kunt rekenen en dan vooral uit je hoofd of op papier. Je moet een vriendelijke uitstraling hebben, gastvrij zijn en oog voor detail hebben. Je let op dat de tafels schoon zijn en het geheel netjes oogt. Je werkt meestal in teamverband (tenzij het een heel klein restaurant is) en je zorgt ervoor dat iedere bestelling snel en bij de juiste klant wordt gebracht. 

Positieve punten van deze baan

- Werken met klanten

- Zelfstandig werken, maar ook in teamverband

- Zowel binnen werken als buiten op terras

- Gezelligheid

- Mogelijkheden op parttime te werken

- Goed salaris

- Fooien

- Mogelijkheden op aanvullende trainingen te volgen

 

Zelfstandig werkend kok (m/v)

Wanneer je als zelfstandig werkend kok aan de slag wilt moet je in je eentje een keuken kunnen runnen. Je weet hoe je menu's moet samenstellen, hoe je de ingrediënten en producten moet bestellen en deze het beste kunt bewaren. Je werkt meestal in teamverband (tenzij het een heel klein restaurant is) en je zorgt ervoor dat ieder gerecht dat de keuken verlaat perfect is. Het is belangrijk dat je keuken hygiënisch is en dat je kunt rekenen.

Positieve punten van deze baan

- Werken met mooie ingrediënten en gerechten

- Zelfstandig werken, maar ook in teamverband

- Leidinggeven

- Goed salaris

 

Medewerker Fastservice (m/v)

Voor de functie van medewerker fastfood bestaat tegenwoordig een opleiding. Bij het werken in een cafetaria of fastfoodrestaurant komt namelijk al veel meer kijken dan alleen friet bakken en serveren. Je moet op de hoogte zijn van de inhoud van de producten, kwaliteitseisen die gesteld worden door de consument en de toezichthouders en veiligheidseisen die gelden voor het werken met etenswaar, keukenmachines en keukengereedschappen. Je werkt meestal in teamverband (tenzij het een heel kleine cafetaria of fastfood restaurant is). En je zorgt ervoor dat ieder gerecht dat de keuken verlaat perfect is. Het is belangrijk dat je keuken hygiënisch is en dat je goed kunt rekenen, algemeen beschaafd Nederlands spreekt en goed een kassa kunt bedienen.

Positieve punten van deze baan

- Werken in een dynamische werkomgeving

- Zelfstandig werken, maar ook in teamverband

- Doorgroeimogelijkheden naar Eerste Medewerker Fastservice