App ontwikkelaar (m/v)

Samen met je collega’s uit het projectteam ontwikkel je software, onderhoud je bestaande apps, test je en implementeer je nieuwe programma’s voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Je kunt goed samenwerken binnen een klein team en je bent creatief ingesteld. Klantwensen vertaal jij een op een in mooie en gebruiksvriendelijke apps.

 

Positieve punten van deze baan zijn:

  • Werken in kleine teams waarbij je creatief mag zijn
  • Prima salaris
  • Een leaseauto, iPhone, en laptop
  • Gezellige en ontspannende evenementen en borrels buiten werktijd

 

Game Designer (m/v)

Als game designer ben jij mede verantwoordelijk voor het ontwerp, design, functionaliteit en performance van de mooiste games. Je werkt nauw samen met jouw collega’s in multidisciplinaire teams aan de nieuwste titels.

Console

Junior Java Software Ontwikkelaar

Als beginnend Java ontwikkelaar ga je deel uitmaken van een gedreven team van professionals. Van startende Java ontwikkelaars wordt verwacht dat zij leergierig zijn en het liefst al enige ervaring hebben met programmeren van (web-) applicaties. Je bent een type dat snel leert en gaandeweg doorgroeit naar een ervaren Java ontwikkelaar.

Tester

Als (software) tester werk je in een multidisciplinair team aan nieuwbouw, aanpassingen en het beheer van informatiesystemen. Als (software) tester heb je een onderzoekend karakter en een kritisch oog voor detail. Je bent accuraat en geduldig. Het werk bevat veel technische en soms eentonige werkzaamheden. Als tester bouw je niet zelf aan software of informatiesystemen.

Senior Java Software Ontwikkelaar

Als Senior Java ontwikkelaar heb je ruime ervaring in software ontwikkeling. Je houdt ervan om bezig te zijn met techniek. Als senior ben je de drijvende kracht binnen een meestal betrekkelijk jong en klein team van drie tot vijftien personen. Je werkt intensief samen met collega ontwikkelaars, testers en web analisten in een Scrum team. Je wordt ingezet in de meest uiteenlopende projecten. En je hebt een voorbeeldfunctie naar de overige teamleden en met name de junior Java ontwikkelaars. Je werkt in een Agile ontwikkelomgeving en je bent Oracle gecertificeerd.