Dansdocent (e) 

Jij stimuleert, coacht en traint amateurs en professionals om zoveel mogelijk uit zichzelf te halen bij het leren van diverse dansvormen. De leerlingen worden door je persoonlijke lessen, professionele training en enthousiasme verslingerd aan dansen. Jullie gedeelde passie voor dansen wordt optimaal gevoed door intensieve praktijktraining en interessante theorielessen.

 

Positieve punten van deze baan zijn:

  • Dagelijkse voldoening uit leuke en intensieve inspanning
  • Werken met gemotiveerde leerlingen
  • Redelijk salaris
  • Ook mogelijkheden voor freelancer of ZZP’ers

 

Pedagogisch medewerk(st)er

Als pedagogisch medewerker binnen een kinderdagverblijf (KDV), buitenschoolse opvang (BSO) of peuterspeelzaal (PSZ) draag je de zorg over kinderen van 0 tot 12 jaar. Je zorgt voor een vertrouwde en veilige omgeving en je levert een belangrijke bijdrage aan hun ontwikkeling.

 

Positieve punten van deze baan

- Werken met jonge kinderen

- Verantwoordelijk werk

- Flexibele uren en vaak parttime mogelijkheden

- CAO van toepassing

 

Trouwambtenaar

Als trouwambtenaar begeleid je het aanstaande echtpaar op hun nieuwe pad naar de huwelijkse staat. Samen met de ceremoniemeester, trouwfotograaf, cateraar en chauffeur van de trouwauto werk je aan een onvergetelijke herinnering voor het paar.

Klassenassistent

In de functie van klassenassistent kun je aan de slag in schaal 3-niveau of schaal 4-niveau. Wanneer je in schaal 4-niveau zit heb je naast verzorgende taken ook eenvoudige routinematige onderwijsinhoudelijke taken. De school waar je aan het werk gaat bepaalt aan de hand van de werkzaamheden of er sprake is van een schaal 3- of schaal 4-functie.

 

 

Positieve punten van deze baan

- Werken met kinderen

- Verantwoordelijk werk

- Onderwijstijden en vakanties

- De functie klassenassistent wordt goed betaald