Bijverdienen met inpakwerk (thuiswerk)

Als thuiswerker kun je op eenvoudige wijze aan de slag met inpakwerk. Er zijn veel bedrijven die op zoek zijn naar zelfstandige inpakkers. Zowel mannen als vrouwen worden gezocht en leeftijd is niet belangrijk. Zolang je maar netjes, snel en secuur werkt. Na enige tijd heb je voldoende ervaring opgedaan in het inpakken van producten dat ook je uurloon begint te stijgen.

Commercieel medewerker online enquêtes (m/v)

Ben jij op zoek naar een baantje? Voor bijvoorbeeld naast je studie of omdat je nog tijd over hebt en graag wat extra’s bijverdient? Dan is de functie commercieel medewerker online enquêtes misschien wel iets voor jou.

 

Positieve punten van deze baan zijn:

  • Lekker van huis uit werken en niet in regen en wind langs de deuren
  • Extra inkomen om je vaste lasten te betalen of om iets extra’s te hebben
  • Zelf ook goede tips krijgen voor slimme of goedkope producten
  • Periodieke uitbetaling

 

Chatoperator (m/v)

Chatten

Deze baan is niet geschikt voor iedereen. Het moet je echt liggen. En je prettig voelen bij dit soort thuiswerk.

Het chatwerk kan voor reguliere bedrijven zijn, of voor stichtingen die bijvoorbeeld lotgenoten van een ziekte bij elkaar brengen en die hiermee een helpdesk functionaliteit willen aanbieden aan hun klanten of bezoekers. Maar dit thuiswerk kan ook voor bedrijven zijn die voornamelijk erotische diensten, paranormale diensten en andere diensten willen aanbieden. Deze laatste sector is hard bezig om een goed imago en goed werkgeverschap te omarmen. Dat blijkt vooral uit de professionaliteit die sommige websites en vacatures tegenwoordig uitstralen.

 

Positieve punten van deze baan

- Goed verdienen

- Extra bonussen mogelijk

- Informele werksfeer

- Eigen tijd indelen

- Thuiswerken

- Persoonlijke coach

- Geen fysiek contact met je klanten