De laatste weersverwachting voor tijdens je werk

Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut
 • Eerst lokaal mistbanken, van het westen uit af en toe lichte regen
  Verwachting voor vandaag en morgen

  De dag begint nevelig met plaatselijk ook mistbanken. De mistbanken lossen in de loop van de ochtend op. Van het westen uit neemt de bewolking langzaam toe en een smalle zone met af en toe lichte regen trekt van west naar oost over het land. In het oosten is er eerst nog geruime tijd zon, maar geleidelijk raakt het ook daar bewolkt en kan er lokaal een bui tot ontwikkeling komen. In de middag klaart het in het westen weer op. De middagtemperatuur loopt uiteen van 17°C in het westen tot 19°C in het oosten. De zuid- tot zuidoostenwind is zwak tot matig. Van het westen uit draait de wind naar west tot noordwest.

  Komende nacht zijn er opklaringen en kunnen er enkele mistbanken ontstaan. In het oosten blijven er wolkenvelden aanwezig. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 11°C vlak aan zee tot lokaal 3°C landinwaarts. Er staat een zwakke westelijke wind.

  Zaterdagochtend zullen de mistbanken oplossen. Er volgen zonnige perioden en het blijft vrijwel overal droog. Alleen in het oosten zou er in de middag een enkele lichte bui tot ontwikkeling kunnen komen. Het wordt ongeveer 18°C bij een zwakke wind uit uiteenlopende richtingen. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 22/09/2017 06.59 uur LT

     

 • Meerdaagse verwachtingen
  Rustig weer met overdag perioden met zon, weinig wind en maximumtemperaturen rond 19°C. In de nacht van zaterdag op zondag kans op mist. De neerslagkans neemt aan het einde van de week geleidelijk toe.
  Uitgifte: 22/09/2017 01.43 uur LT
 • Lange termijnverwachting
  Vrijdag 29 september tot en met vrijdag 06 oktober
  Aanvankelijk nog temperaturen boven normaal, later geleidelijk toenemende kans op koeler en wisselvalliger weer.
  Uitgifte: 22/09/2017 01.43 uur LT