De laatste weersverwachting voor tijdens je werk

Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut
 • Bewolkt en perioden met regen. Ook morgen regenachtig
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Het is zwaar bewolkt en op veel plaatsen valt (mot)regen. In de loop van de avond zijn er af en toe droge momenten. De middagtemperatuur varieert van 6°C in het noordoosten tot 11°C in het westen. De zuid(west)elijke wind is matig, langs de kust (vrij) krachtig. In de avond draait de wind naar west.

  Komende nacht is het bewolkt en valt er af en toe wat lichte (mot)regen. Bij het IJsselmeer en in het uiterste noordoosten is mist niet geheel uitgesloten. De minimumtemperatuur ligt rond 10°C bij een matige, langs de kust vrij krachtige westenwind. In het noordoosten kan de wind tijdelijk zwak en veranderlijk worden.

  Ook morgen overdag verloopt grijs en regenachtig, pas in de loop van de middag en avond wordt het van het zuidwesten uit droger. Op veel plaatsen valt er tot en met dinsdagavond 10-20 mm regen. Met een middagtemperatuur van circa 12°C is het zacht voor de tijd van het jaar. De zuidwestelijke wind neemt in de loop van de dag toe naar matig boven land en krachtig langs de kust en boven het IJsselmeer. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 20/11/2017 15.20 uur LT

     

 • Meerdaagse verwachtingen
  Meest bewolkt. Aan het einde van de week regen, daarna perioden met zon afgewisseld door buien. Eerst zacht, in het weekeinde temperaturen rond normaal.
  Uitgifte: 20/11/2017 02.46 uur LT
 • Lange termijnverwachting
  Maandag 27 november tot en met maandag 04 december
  Grote (90%) kans op aanhoudend wisselvallig weer met temperaturen rond of boven normaal.
  Uitgifte: 20/11/2017 02.46 uur LT