De locatie van je kantoorruimte kan een grote rol spelen bij het aantrekken van nieuwe werknemers. Vooral wanneer je opzoek bent naar de Young Professionals is dit erg belangrijk. Deze vinden de locatie van een kantoor erg belangrijk. Wanneer je een recruitment kantoor bent is de locatie van levensbelang. Maar hoe gaat dit dan?

Om de sfeer binnen het team van je organisatie goed te houden is het erg belangrijk om regelmatig leuke activiteiten te ondernemen. Werken is immers meer dan het leveren van prestaties alleen! Denk ook aan de gezelligheid met collega’s, het maken van grapjes met de leidinggevende, de vrijdagmiddagborrels voor het hele team, enzovoorts. Naast losse activiteiten kun je ook kiezen voor een compleet weekendje weg. Er zijn verschillende mogelijkheden binnen Europa om er met het hele team tussenuit te gaan. Tijdens zo’n teambuildingweekend kun je verschillende activiteiten organiseren.

 

Uit diverse onderzoeken blijkt dat consumenten hun aankopen steeds vaker online doen, in plaats van in fysieke winkels. Er zijn meerdere redenen voor consumenten om aankopen online te doen. Denk bijvoorbeeld aan het gemak van het laten thuisbezorgen van bestellingen, de mogelijkheid om verschillende producten met elkaar te vergelijken, enzovoorts. Als organisatie is het van groot belang dat je op deze trend inspeelt door ook voor je eigen organisatie een website te maken. Een professionele website laten maken is in de afgelopen jaren steeds voordeliger geworden, door het toegenomen aantal internetbureaus. Dit maakt het des te meer de moeite waard om een website te overwegen!

 

Organisaties blijken het nog geregeld behoorlijk lastig te vinden om nieuwe klanten te winnen. Hoe zorg jij er momenteel voor dat klanten je organisatie weten te vinden? Er zijn verschillende manieren die je kunnen helpen om klanten te winnen. Hierbij maken we het onderscheid tussen lokale klanten en klanten in de rest van Nederland. Zeker nu steeds meer consumenten hun aankopen op internet doen is het van groot belang dat je de focus op beide groepen legt. Je wilt immers ook door klanten uit Groningen of Maastricht gevonden worden als je actief bent in Amsterdam of Rotterdam. In dit artikel geven we je een aantal handige tips om nieuwe klanten te winnen.

 

Het opstarten van een nieuw bedrijf kan ontzettend leuk zijn, maar brengt ook de nodige stress met zich mee. Heb je alle zaken voor je nieuwe bedrijf goed geregeld? Hoe zit het met de financiering van je nieuwe bedrijf? Enzovoorts. Het is vanzelfsprekend sterk van het type bedrijf wat je hebt afhankelijk, welke zaken er geregeld moeten worden voordat je aan de slag kunt gaan met het ondernemen. Bij sommige bedrijfsactiviteiten heb je bijvoorbeeld specifieke vergunningen nodig, bij andere moet je eerst een leverancier vinden om überhaupt aan de slag te kunnen gaan. In dit artikel bespreken we een aantal belangrijke punten voor de oprichting van een nieuw bedrijf.