In samenwerking met Indeed.nl biedt Betaaldwerk.nl dagelijks nieuwe vacatures aan voor werkzoekenden. Je kunt hier zoeken op bijna alle mogelijke selecties. Zoek je werk als postbezorger in Alkmaar of wil je je CV plaatsen voor werkgevers in de horeca in Maastricht? Je regelt het hier. Door de samenwerking is het mogelijk om steeds een nieuw aanbod te hebben van vacatures. 

Vacature Logistiek Medewerker Nijmegen

Als Logistiek Medewerker ben je verantwoordelijk voor het samenstellen en verzendklaar maken van bestellingen. Dit houdt in dat je onder andere bezig bent met werkzaamheden zoals het picken van orders, het uitzetten en bundelen van bestellingen. Verder houd je de werkruimte ordelijk en schoon en verzorg je de backorders en pakbonnen. Tevens ben je verantwoordelijk voor het ontvangen, controleren en opslaan van binnenkomende goederen en het verzorgen van interne goederenverplaatsingen

Schoonmaakbedrijf in Breda zoekt Allround Glazenwasser

De werkzaamheden hebben betrekking op het uitvoeren van glasbewassing en worden verricht aan gebouwen die verschillen qua hoogte en bereikbaarheid. Je bent multi inzetbaar en kan ook huismeestertaken verrichten, evenals schoonmaak van kantoorpanden en industriële schoonmaak. Je hebt geen 9 tot 17.00 mentaliteit en bent klantvriendelijk. Tevens kan je goed zelfstandig werken, hebt geen hoogtevrees en ben je in het bezit van een VCA diploma, rijbewijs BE en vakopleiding (specialistische) glazenwasser.

Bijbaan: Front Office Medewerker Bitcoin

Voor meerdere online cryptocurrency platforms wordt gezocht naar studenten en parttimers die werkzaamheden kunnen verrichten in de Front Office. Het gaat dan met name om via Skype nieuwe klanten die hun eerste bitcoins willen aankopen te begeleiden, registreren, verifiëren en te accepteren. Goede kennis van programmeren en vreemde talen gewenst. 

Gezocht parttime bedieningsmedewerker

Een leuk en gezellig Italiaans Restaurant in het centrum van Enschede. 
Gastvrijheid staat bij ons altijd voorop en voor een vriendelijk prijs geniet men van uitstekend kwaliteit eten & drinken. 
Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een parttime bedieningsmedewerker.
 

MEER VACATURES ZOEKEN